Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Fundația „Euroregiunea Bihor – Hajdú-Bihar”are un nou proiect de mediu


Fundația „Euroregiunea Bihor – Hajdú-Bihar” Oradea a obținut finanțarea de la MOL România pentru implementarea unui nou proiect în domeniul protecției mediului. Este vorba despre proiectul „Învățăm să protejăm natura – ediția a II-a” care va fi implementat de către Fundație în parteneriat cu Școala Gimnazială „Szacsvay Imre” din Oradea și Facultatea de Protecția Mediului.

„Am reușit și anul acesta să obținem o finanțare de la MOL România pentru implementarea unuia dintre proiectele noastre de suflet, prin care ne-am propus să reamenajăm spațiul verde din incinta școlii Szacsvay Imre din Oradea. Vom reuși astfel să asigurăm elevilor un spațiu verde de recreere adecvat”, a precizat Bogdan Hossu, directorul executiv al Fundației „Euroregiunea Bihor – Hajdú-Bihar” Oradea.

Un alt obiectiv al proiectului este îmbunătățirea educației ecologice a copiilor prin intermediul activităților interactive în care vor fi implicați. De asemenea, se dorește ca prin intermediul acestor activități de educație ecologică și prin promovarea în mediul online a activităților desfășurate, să se atragă atenția comunității locale asupra problemelor de protecție a mediului din municipiul Oradea.

Proiectul „Învățăm să protejăm natura – ediția a II-a”  va fi implementat în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2018. Finanțarea asigurată de Fundația pentru Parteneriat și MOL România în cadrul Programului Spații Verzi, componenta „Spații Verzi Urbane” se ridică la 9.000 de lei, valoarea totală a proiectului fiind 12.070 lei

Fundația „Euroregiunea Bihor – Hajdú-Bihar” Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *