Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Hai la masă”! – Gașca Zurli îi învață pe copii să mănânce sănătos


Va fi din nou „nebunie”, la acest sfârșit de săptămână, la ERA Park Oradea! Gașca Zurli sosește la centrul comercial cu cel mai nou spectacol, „Hai la masă”, în cadrul căruia copiii vor fi învățați obiceiurile alimentare sănătoase, într-o atmosferă jucăușă, plină de glume și culoare.

Evenimentul se desfășoară duminică, 5 noiembrie, sub cupola ERA, între orele 17 și 18. Bucătărașul Zurli, cel mai nou personaj din Gașcă, va deveni aliatul părinților care se luptă cu cei mici ori de câte ori trebuie să mănânce. Dar nu la maniera categorică și „forțoasă”, ci prin joacă, zâmbete și povești inedite. Practic, bucătăria va fi transformată într-un veritabil teren de joacă, fără chin și scâncete.

Bucătărașul știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și întâmplări care să-i țină pe copii cu gura deschisă. Prichindeii vor trage multe învăţăminte şi vor învăța, prin cântecele și poveşti simpatice, lucruri utile: cum se pune masa, cum se stă la masă, ce trebuie să mănânce, când se mănâncă și cât de importantă este apa pentru sănătate.

Gașca Zurli a devenit, în ultimii ani, un adevărat fenomen, care atrage piticii ca un magnet datorită scenariilor și învățămintelor interesante. Autorul cântecelelor și al poveștilor Zurli este Mirela Retegan. Cu fiecare producție, aceasta reușește să-i împrietenească pe copii cu obiceiurile pe care, de regulă, părinții sunt nevoiți să le impună.

De precizat că, pentru o vizibilitate cât mai mare, spectacolul de la ERA Park Oradea va fi transmis și pe un ecran de mari dimensiuni.

 

Andreea  Stan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *