Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbalistele de la CSU Oradea s-au impus la o diferență de patru goluri


Seria rezultatelor pozitive pentru handbalistele de la CSU Oradea a continuat, la sfârșitul săptămânii când elevele antrenoarei Doina Ardelean au primit, la sala de sport a Universității, replica echipei Dacia Mioveni, formație antrenată de fostul mare portar, Luminița Huțupan.

Deși au avut de a face cu o echipă solidă, orădencele s-au impus la o diferență de patru goluri, cu scorul de 26-22, după ce și la pauză conduceau cu 12-10.

Meciul a contat pentru etapa a 7-a din Seria B a campionatului Diviziei A, iar în urma acestui succes handbalistele orădene au urcat în prima parte a clasamentului, pe locul al VI-lea.

„Așa cum anticipam, a fost un meci foarte dificil în compania unor sportive care vor avea un cuvânt greu de spus în anii următori. De aceea nu pot să nu fiu fericită că am reușit o victorie pentru care felicit întreaga echipă. De asemenea, îi felicit și pe adversarii din Mioveni, urându-i în același timp succes Luminiței Huțupan pe noul drum”, a declarat, după partidă, Doina Ardelean, antrenoarea CSU Oradea.

Principala marcatoare a fost Jenica Rudics, autoare a 7 goluri.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *