Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbaliștii de la CSM Oradea au pierdut primele puncte din campionat


Vestea că nu vor fi susținuți în prima ligă, deși sunt promovați deja, se pare că i-a afectat pe handbaliștii de la CSM Oradea, care în penultima etapă a sezonului, au cedat vineri primele puncte din acest campionat.

Astfel, la Sigișoara, elevii antrenorului Sebastian Tudor au înregistrat chiar primul eșec din această ediție de campionat a Diviziei A, în fața formației locale HCM. Partida s-a încheiat cu scorul de 30-24 în favoare echipei locale, după o evoluție în care s-a văzut resemnarea bihorenilor.

Gazdele au câștigat prima repriză cu 13-12 și s-au desprins apoi, decisiv, în partea a doua, atunci când au marcat 17 goluri, față de doar 12 ale orădenilor.

După cum notează și site-ul clubului orădean, în pofida eșecului, situația în clasament a CSM-ului nu se modifică, având un avantaj consistent înaintea ultimei etape.

Astfel, CSM Oradea are acum 18 victorii și o înfrângere și păstrează un avantaj de 17 puncte în clasament. Ultimul meci pentru handbaliștii bihoreni în actuala ediție de campionat este programat pentru joi, 17 mai, de la ora 12, la Arena Antonio Alexe din Oradea, când vor primi replica oltenilor de la Universitatea Craiova.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *