Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbaliștii de la CSM Oradea joacă acasă cu CSU Politehnica Timișoara


După ce au avut etapă liberă la sfârșitul săptămânii, handbaliștii de la CSM Oradea revin în competiție și joi vor disputa următorul meci din cadrul campionatului Diviziei A.

În etapa a VI-a a Seriei B (seria de vest), elevii antrenorilor Sebastian Tudor și George Tăutu  primesc, pe teren propriu, replica formației . Meciul este programat cu începere de la ora 16, la Arena Antonio Alexe.

De menționat că formația bihoreană are acumulate până în prezent patru victorii, din tot atâtea partide disputate. Orădenii nu au jucat în etapa a 5-a, datorită faptului că în Seria B există un număr impar de echipe, iar în această rundă le-a fost rândul să stea.

Ultimul meci disputat de CSM Oradea s-a consemnat în 8 octombrie, la Cluj-Napoca, acolo unde s-au impus în fața formației locale, Universitatea.

Cât privește adversara de joi a CSM-ului, aceasta a evoluat la finele săptămânii precedente, când a pierdut, cu scorul de 27-28, pe teren propriu, tot în compania Universității Cluj-Napoca.

După jocurile din etapa de joi, campionatul Diviziei A se va întrerupe pentru mai bine de două săptămâni, runda a VII-a urmând a se desfășura  în data de 5 noiembrie.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *