Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM Oradea, semieșec în debutul returului Seriei B a Diviziei A de handbal


Handbaliștii de la CSM Oradea au înregistrat un semieșec în debutul returului de campionat din Divizia A, Seria B, deși au primit pe teren propriu vizita echipei de pe locul VII, cu doar patru victorii la activ în prima jumătate a competiției. Elevii antrenorului Sebastian Tudor nu au reușit să se impună și au terminat la egalitate, scor 34-34, în disputa cu CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu.

Așa după o arată și scorul, meciul a fost echilibrat și foarte disputat. Totuși, în ultimele secunde CSM putea obține victoria, doar că, la ultima fază a jocului, Elvis Acsinia a ratat o aruncare de la 7 metri.

Astfel, orădenii au pierdut două puncte prețioase pe propriul teren, pe care contau și de acum înainte le va fi foarte greu să mai spere la primul loc, poziția care pare a fi asigurată încă de pe acum de Minaur Baia Mare. De altfel, maramureșenii și-au consolidat această primă poziție, după ce vineri au câștigat detașat, cu 35-20, jocul disputat în compania concitadinei Academia Minaur Baia Mare.

În celelalte partide ale primei etape din returul campionatului Diviziei A, Seria B, s-au consemnat rezultatele: CSU Politehnica Timișoara – Universitatea Cluj 28-33, Universitatea Craiova – CSU CNOT Brașov 29-29 și CNE Sighișoara – HCM Sighișoara 30-30. HC Sibiu și ACS Avram Iancu Arad au stat.

În clasament, CSM Oradea are acum 32 de puncte și ocupă locul II, devansată fiind de CS Minaur Baia Mare, cu 34 de puncte. Pe locul III se află Universitatea Craiova, cu 25 de puncte, iar pe poziția a IV-a, Universitatea Cluj, cu 24.

În etapa viitoare, CSM Oradea va evolua în deplasare, la Brașov, în compania celor de la CSU CNOT, sâmbătă, 25 februarie.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *