Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbaliștii de la CSM Oradea, victorie pe teren propriu, cu U. Cluj


Handbaliștii de la CSM Oradea s-au impus sâmbătă, pe teren propriu, în fața clujenilor de la Universitatea, cu scorul de 30-26 și au urcat pe primul loc, după patru etape, în Seria B a campionatului Diviziei A.
Elevii antrenorului Sebastian Tudor au controlat jocul, au condus în permanență și puteau câștiga și mai clar, dacă pe finalul jocului, desfășurat în Arena Antonio Alexe, antrenorul Sebastian Tudor nu introducea pe teren rezervele.
Prin acest succes, dar profitând și de fapul că CS Minaur Baia Mare a avut liber în această etapă, handbaliștii bihoreni au trecut pe primul loc în clasament.
Cel mai eficace jucător al CSM-ului în această dispută a fost Georgel Haiduc, autor a 8 goluri. L-a urmat Răzvan Radu, cu 5 și Elvis Acsinia, cu 4 goluri. De la clujeni, cel mai eficient s-au dovedit a fi Alexandru Draia, Daniel Hordoan, Dacian Milășan și Bogdan Barb, toți autori a câte 4 goluri.
În celelalte partide ale etapei a IV-a din Seria B a Diviziei A la handbal masculin, Universitatea Craiova a învins CSU Poli Timișoara cu scorul de 35-23, CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu s-a impus cu 34-30 pe terneul celor de la ACS Avram Iancu Arad, iar HC Sibiu și HCM Sighișoara au remizat cu scorul de 33-33.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *