Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbaliștii de la CSM Oradea se află pe ultima sută de metri cu pregătirile


Echipa orădeană de handbal masculin CSM se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul sezon competițional. După ce au susținut opt partide de verificare, toate pe teren străin, de această dată, vineri, de la ora 12, handbaliștii bihoreni vor evolua în fața propriilor suporteri, într-un ultim test de verificare, înaintea debutului oficial, care se va produce pe 17 septembrie.

Vineri, la Arena Antonio Alexe, elevii antrenorilor Sebastian Tudor și George Tăutu vor primi replica formației Universitatea Cluj Napoca. Va fi, astfel, cea de-a doua încleștare directă între cele două echipe în presezon, iar organizatorii anunță intrarea liberă pentru spectatori.

În ceea ce privește lotul echipei orădene de handbal masculin, este de menționat faptul că este pentru prima dată de când la cârma echipei se află tehnicianul Sebastian Tudor, când CSM se bazează cu preponderenţă pejucători localnici. Astfel, din lotul de 14 nu mai puţin decât 8 sunt orădeni.

La capitolul plecări s-au consemnat în această vară numele jucătorilor: Georgel Haiduc (la Minaur Baia Mare, în Liga Naţională), Raul Chiş (la Poli Iaşi, în Liga Naţională), Elvis Acsinia (la CSU Târgu Jiu) şi Dragoş Nedelcu (care a abandonat cariera sportivă). În ceea ce priveşte sosirile, au ajuns la CSM: extrema stângă Bogdan Munteanu, sosit de la HC Dobrogea Sud Constanţa, portarul Cristian Niculai, de la Academia Minaur şi mai vechea cunoştinţă a orădenilor, Devid Munea. Alături de aceştia, în noua echipă se regăsesc însă și trei juniori (15-16 ani) proveniţi de la clubul Alpha Oradea, club condus de „secundul” George Tăutu. Este vorba despre Ştefan Bandi, Codrin Zamfir şi Andrei Ivancov.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *