Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Îmbracă o ie cu mândrie”, la o petrecere tradițională de la Era Park Oradea !


ERA Park sărbătorește Ziua Iei cu multă veselie, cântece, dansuri și premii!

Sâmbătă 24 iunie, toți cei care trec pe la centrul comercial din Calea Aradului au șansa să câștige câte un voucher de 20 de lei, cu condiția să fie îmbrăcați în tradiționalul obiect vestimentar românesc! Rețeta este simplă: participanții trebuie să se prezinte la InfoPoint-ul amplasat în zona Galeriei Carrefour, între orele 10 și 22, îmbrăcați cu o ie… şi gata, câștigul e asigurat !

Începând cu ora 16, reprezentanții centrului comercial vor împărți tuturor deja tradiționala Plăcintă a Sânzienelor. Nu mai puțin de 1000 de bucăți vor fi înmânate celor care vin la ERA Park, în debutul unui ospăț pe cinste.

De la ora 17, copiii și părinții lor sunt așteptați la o petrecere „câmpenească”, într-un decor adecvat, cu atmosferă pe măsură.

„Podul de piatră”, „Baba Oarba”, „Mi-am pierdut o batistuță” și ”Alunelu” sunt doar câteva dintre jocurile tradiționale care-i captivează pe copii, într-un festival tematic, alături de BombonERA.

Micuții învață, între altele, cum să facă o ie din ață pe planșe perforate, să confecționeze coronițe din Sânziene, să modeleze în lut și să picteze căni. Va fi paradisul poveștilor românești, la ERA Park, în care prichideii vor păși cu ajutorul unei expoziții de desene inspirată din basmele cu Făt Frumos, Ileana Cosânzeana, zmei și zâne.

Cum era de așteptat, atât cei mici cât și însoțitorii lor sunt îndemnați să se îmbrace în ie și să-și facă poze într-un super decor tradițional românesc, iar BombonERA își va aștepta prietenii cu plăcinte delicioase cu mere. Distracția e garantată!

Andrea Stan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *