Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbalistele Naționalei României, determinate în dubla partidă cu Austria


Naționala de handbal feminin a României a intrat în linie dreaptă la Oradea cu pregătirile pentru barajul cu Austria (programat pe 9 iunie, prima manșă, respectiv pe 3 iunie, returul) pentru Campionatul Mondial din Germania.

După două meciuri amicale disputate la Debrecen, naționala a revenit duminică la Oradea. “Acest meci este esenţial pentru noi, calificarea este foarte importantă deoarece, conform strategiei pe termen lung pe care o avem, vrem să participăm la cât mai multe turnee finale, iar acest Campionat Mondial reprezintă o experienţă foarte bună pentru noi, atât pentru prezent cât şi pentru viitor”, a declarat selecţionerul naționalei tricolore, Martin Ambros.

Partida cu Austria va avea o însemnătate specială pentru Gabriella Szűcs. Stâlpul defensivei tricolore este născută chiar la Oradea. Tatăl ei, Sándor Szűcs a jucat fotbal în prima ligă în anii 80 pentru FC Bihor, înainte de a emigra in Ungaria. „Mă bucur enorm, este foarte frumos să joc în oraşul în care m-am născut, mai ales că acum vor fi în tribună familia şi prietenii mei de acasă”, a declarat și interul României.

Deși România pornește ca favorită certă la casele de pariuri în dubla cu Austria, staff-ul tehnic și jucătoarele spun că vor aborda cu maximă determinare și concentrare dubla manșă.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *