Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbaliștii de la CSM Oradea au câștigat jocul cu U. Cluj, din etapa a XV-a


Handbaliștii de la CSM Oradea au câștigat sâmbătă derby-ul etapei a 15-a a campionatului Diviziei A, Seria B.

La Arena „Antonio Alexe”, elevii antrenorului Sebastian Tudor au primit replica formației de pe locul III, Universitatea Cluj, pe care au învins-o cu scorul de 28-25, după ce, exceptând primele 6 minute, s-au aflat în permanență la conducere.

„Tot timpul, noi cu Universitatea Cluj, am avut meciuri foarte intens disputate, cu contre, atât verbale cât și pe teren. Tot timpul, Clujul a fost o echipă care a terminat pe podium sau în cel mai rău caz pe locul IV. Este o echipă care are ca obiectiv participarea la barajul pentru prima ligă. Noi știam că ne așteaptă un meci foarte greu. V-am mai spus, toate echipele care vin să joace cu noi se ambiționează de două ori mai mult, pentru că avem acest șir de 14 victorii consecutive, ceea ce este un lucru mare. Eu țin să felicit echipa pentru această a 14-a victorie consecutivă. Nu este ușor. Este greu să menții această echipă într-o formă sportivă atâtea luni de zile, adică șase – șapte luni de zile, în care n-am pierdut niciun meci, ceea ce înseamnă un lucru mare. Mai mult decât atât, nu avem niciun accidentat la ora actuală, iar asta înseamnă că jucătorii, atât la antrenamente, cât și la pregătirea fizică și la forță, și-au făcut datoria”, a declarat, la finalul meciului, antrenorul echipei CSM, Sebastian Tudor.

Principalul marcator al orădenilor a fost Tudor Botea, cu 9 goluri, dintre care 2 din aruncări de la 7 metri. L-au urmat: Bogdan Munteanu, cu 6 (1 din 7 metri), Petru Stroe, cu 5, Cătălin Crăciun, cu 3, Devid Munea și Adrian Mihăilescu, cu câte 2, și Alexandru Pop, cu un gol.

Evoluții bune a avut în poartă, din nou, și goalkeeperul Vasile Niculai.

După această victorie, CSM Oradea are 42 puncte, rămâne liderul incontestabil al seriei vestice și a mai făcut un pas mare spre promovare.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *