Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

În octombrie ”Cântă pădurea” în vecinătatea Stațiunii 1 Mai, ediția a II-a


În urma succesului înregistrat anul trecut, județul Bihor va fi din nou parte a seriei de evenimente desfășurate sub egida ”Cântă pădurea”. Noutatea este dată prin faptul că o parte considerabilă a organizării și coordonării va fi preluată de Consiliul Județean Bihor, respectiv, de cele două instituții subordonate, Filarmonica de Stat Oradea și Agenția pentru Managementul Destinațiilor Bihor. Pe lângă aceștia, se vor alătura și alți parteneri, Garda Forestieră Oradea, Romsilva – Direcția Silvică Bihor,  Ocol Silvic Oradea, Orașul Jula, și nu în ultimul rând Ministerul Agriculturii din Ungaria.

Fundația ”Muzsikál az Erdő” (”Cântă Pădurea”) a inițiat acest tip de evenimente în urmă cu 14 ani cu scopul de a promova prin intermediul muzicii un stil de viață responsabil față de mediul înconjurător, și totodată, a facilita întărirea relațiilor dintre națiunile conlocuitoare în Europa Centrală și de Est prin intermediul programelor artistice și programelor dedicate copiilor.

O primă întâlnire de lucru a avut loc pe data de 1 septembrie 2017. A fost hotărât locul de desfășurare, astfel că, la 1 octombrie 2017 iubitorii de muzică și natură își vor putea da întânire în pădurea din Băile 1 Mai.

Adrian Șimon, Consiliul Județean Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *