Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

În seria jocurilor amicale, fotbaliștii de la Luceafărul Oradea, au pierdut la Cluj


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea și-au început seria jocurilor amicale din această vară, cu o partidă pe care au susținut-o sâmbătă, în deplasare, la Cluj Napoca, pe terenul echipei nou-promovate U Cluj.

Jocul, care s-a desfășurat pe terenul din Parcul Sportiv ,,Iuliu Haţieganu”, s-a încheiat cu voctoria gazdelor, care s-au impus cu scorul de 2-0, după ce la pauză s-a consemnat egalitate, 0-0.

Formația bihoreană a început într-o formulă experimentală, mult schimbată față de sezonul precedent. În joc intrând și câțiva tineri de perspectivă, veniți de la echipele AFC Harmăn și ACS Șirineasa. De asemenea, se pregătesc cu Luceafărul și fotbaliștgi mai experimentați, care au evoluat chiar și în primul eșalon. Este vorba despre portarul Bogdan Miron, care a mai fost însă la Luceafărul, fundașul Daniel Lung și mijlocașul Marian Stoenac.

Golurile clujenilor din acest meci au fost reușite de M. Coman, în minutul 52, și Dumitrescu, în minutul 87.

Formula de start a Luceafărului i-a cuprins pe: B. Miron – Torişte, Lung, Luduşan, Ban – Mitrică, Stoenac, Prejmăreanu, Al. Dulca – Gunie și Pârvu. În partea a doua au mai intrat: S. Moroz și Moldovan – Ititescu, Codoban, Sg. Pop, Ed. Oprea și R. Vitan.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *