Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Înger de Crăciun


În România peste 700.000 de copii trăiesc în condiții de sărăcie extremă, peste 52.000 copii abandonați, orfani sau victime ale abuzurilor se află în sistemul de protecție a copilului.

Evenimentele provocate de pandemia COVID-19 au schimbat rutinele zilnice ale multor copii și părinți. Dar oare ce impact are pandemia sau care sunt efectele măsurilor de siguranță, asupra copiilor aflați în centre de plasament?

Proiectul „Gaudio Magia” inspiră și unește an de an, oameni deosebiți care se străduiesc să pregătească și să ofere cadouri frumoase, pline de suflet și dragoste, pentru copii care provin din medii dezavantajate (centre de plasament) și familiilor defavorizate. Este vorba despre empatie, altruism și compasiune.

Proiectul ar aduce beneficii unui număr de aproximativ 300 de copii (la trei centre de plasament, unui centru școlar educație incluzivă + filialele județene și căsuțelor aflate în subordinea D.G.A.S.P.C Bihor) printr-un cadou, o mică bucurie închisă într-o cutie fermecată.

Formele prin care puteți susține campania „GAUDIO MAGIA” în perioada 26 octombrie – 11 decembrie 2020

Varianta 1:

Într-o cutie frumos împachetată, puneți lucruri de care știți că orice copil s-ar bucura sau de care v-ați fi bucurat chiar și dumneavoastră dacă erați în locul lor (ex. Jucării, produse de igienă, îmbrăcăminte, dulciuri, rechizite școlare etc).

Varianta 2:

Bunuri materiale, ex:

alimentare: dulciuri, făină, ulei, orez, zahăr, paste făinoase, conserve (doar lucruri neperisabile)

cosmetice/sanitare: măști de unică folosință; dezinfectant mâini; șampon; gel de duș; săpun lichid; deodorante și antiperspirante; piepteni și perii de păr; unghiere; set manichiură etc.

curățenie: praf de spălat; limpezitor; dezinfectant universal etc.

Varianta 3:

Financiară – VALOAREA NOMINALĂ A SPONSORIZĂRII VA FI FIXATĂ DE CĂTRE SPONSOR/DONATOR. (P.J. – contract de sponsorizare; asociația este înregistrată la Registrul Entităților/Unităților de cult)

* Microîntreprinderile care efectuează sponsorizări pentru susținerea entităților nonprofit și a unităților de cult, care la data încheierii contractului sunt înscrise în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, scad sumele aferente din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective.

Banca Transilvania Oradea – Asociația Gaudiopolis

– Cont RON: RO19 BTRL RONC RT04 5331 3101

– Cont EURO: RO66 BTRL EURC RT04 5331 3101

– paypal.me/gaudiopolis

Punctele de colectare:

  1. Gelateria Fan Ice – Calea Republicii nr.26; L – V 8:00 – 16:00
  2. Trioda – str. Primăriei nr. 48; L – V 9:00 – 17:00
  3. Asociația Gaudiopolis – Bulevardul Decebal nr.4 (programare telefonică în prealabil 0740293945) L – S 10:00 – 20:00

Date limită:

26 octombrie – 11 decembrie colectarea donațiilor

11 – 17 decembrie sortarea donațiilor

18 – 22 decembrie caravana Gaudipolis pornește la drum cu donațiile.

 

Rebeca Opriș, Jurnalism, anul III

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *