Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Înlocuirea dalelor din Piața Unirii, la un an și jumătate după recepționare


După un an și jumătate de la recepționarea lucrărilor din Piața Unirii, la solicitarea Primăriei Oradea, firma SC Constructorul Drumuri Orășenești SA înlocuiește, pe cheltuială proprie, dalele deteriorate din Piața Unirii, în baza garanției de 10 ani, aferente contractului de lucrări.

Sunt înlocuite dalele deteriorate, din piatră trani, cele de culoare deschisă din spațiul central al Pieței Unirii, unde se află cele patru fântâni arteziene. „Lucrările de înlocuire a acestora începe la finalul acestei săptămâni”, a declarat Marius Moș – directorul Direcției Management Proiecte cu Finanțare Internațională din cadrul Primăriei Oradea.

Lucrările de înlocuire a dalelor deteriorate se fac pe porțiuni, tocmai pentru a nu îngreuna circulația în Piața Unirii și se vor încheia până la mijlocul lunii iulie.

Lucrările de reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Unirii au fost recepționate în data de 28 octombrie 2016, acestea fiind realizate în baza unui proiect pe fonduri europene, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *