Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Înotătoarea orădeană Ingrid Huszár, 12 medalii la C. N. de Natație, la Bacău


Înotătoarea orădeană Huszár Ingrid a fost una dintre protagonistele întrecerilor Campionatului Național de înot pentru seniori, tineret și juniori, competiție care s-a desfășurat la Bacău, în perioada 21-25 martie.

Sportiva de la clubul Crişul Oradea, pregătită de antrenoarele Cristina Madău și Georgeta Schier, a reușit un palmares impresionat. Astfel, Ingrid și-a adjudecat 12 medalii de la aceste întreceri, dintre care 8 au fost de aur, 3 de argind și una de bronz.

Orădeanca a ocupat locul I și implicit a cucerit medaliile de aur și a devenit campioană națională în probele de 200 metri bras (atât la senioare, cât și la tineret şi junioare). De asemenea, ea a devenit dublă campioană națională la 100 metri bras tineret şi junioare, respectiv vicecampioană naţională la senioare.

De menționat că pe lângă medaliile obținute, Huszár Ingrid a stabilit şi două noi recorduri naţionale în proba de 50 m bras, unul în calificări, iar al doilea în finala probei, cu timpul de 33,34”. Înotătoarea de la CS Crișul a obținut titlul național la 50 m bras, atât la tineret, cât și la junioare. De asemenea, ea s-a mai impus și la 200 m mixt junioare.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *