Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Întâlnirea Eparhială a Tinerilor, la Catedrala „Sfântul Nicolae” Oradea


„Iată, slujitoarea Domnului: fie mie după cuvântul tău” (Lc 1,38), aceasta este tema pe care Sfântul Părinte Papa Francisc o propune pentru a XXXIV-a Zi Mondială a Tineretului, 2019 din Panama.

Dorim să îi invităm pe tinerii din Eparhia noastră la o întâlnire, în data de 7 octombrie 2017, în care să medităm la acest verset şi la fel ca Maria, să dăm un răspuns afirmativ Bunului Dumnezeu.
Ştim cu toţii că Biserica a decis ca în anul 2018 să propună un sinod prin care să găsească calea și modalitatea prin care să-i însoţească pe tineri, să recunoască şi să accepte chemarea la plinătatea vieţii şi a iubirii şi să le ceară să o ajute în identificarea celor mai eficiente modalităţi de a anunţa Vestea cea Bună în zilele noastre.
În acest sens, vă aştept pe toţi la Oradea, rugându-i pe preoţi, pe responsabilii instituţiilor şi grupurilor de tineret şi totodată preşedinţii de asociaţii să promoveze acest eveniment, în rândul tuturor tinerilor din eparhia noastră, ca bucuria noastră să fie deplină.
Vă rog să confirmaţi prezenţa dumneavoastră până în data de 25 septembrie 2017 la Biroul Pastoral Eparhial pentru Laici, la adresa de e-mail: bpploradea@yahoo.it sau la numărul de telefon: 0743 630 969.
Vă aştept cu drag, cu Haruri şi Binecuvântări de la Domnul
+ Virgil Bercea, Episcop  
Programul Întâlnirii Eparhiale a Tinerilor, 7 octombrie 2017- Oradea
11 – Primirea Participanţilor
12 – Sfânta Liturghie + meditaţie
13,30 – Prânz
14,30 – Discuţii pe grupuri
15,30 – Colocviu cu PSS Virgil Bercea
17 – Spectacol World Youth Hope în Piaţa Unirii.
19 – Cina
Eugen Ivuț, Secretar episcopal, Biroul de presă al Episcopiei Române Unită cu Roma, Greco – Catolice, Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *