Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Întruperea apei calde de consum pentru utilizatorii din Oradea și Sânmartin


Începând de joi, 8 iunie de la ora 8 se întrerupe furnizarea agentului termic primar de la CET către toate punctele termice din municipiul Oradea și comuna metropolitană Sînmartin, respectiv a apei calde menajere către consumatori.

Furnizarea apei calde de consum nu va fi întreruptă de la acele puncte termice în care prepararea acesteia se face cu agent termic geotermal, respectiv 512, 513, 514, 839, 840, 844, 845, 863, 878, 883 și 902.

Această întrerupere este cauzată de necesitatea remedierii a două avarii la rețeaua termică de transport, situate în Parcul Nicolae Bălcescu – magistrala termică M2, respectiv pe str. Seleușului – racordul termic al PT 841, în zona blocurilor  T1 – X1.

În paralel cu aceste lucrări, se vor pune în funcțiune o parte din conductele noi ale Bretelei de legătură dintre magistralele M1 și M5 pe străzile Grădinarilor – Cardinal Iuliu Hossu – Seleușului – Războieni – Căprioarei, reabilitate în cadrul programului „Termoficare 2006–2020 căldură și confort”.

De asemenea, tot cu această ocazie se vor realiza provizorate pentru crearea condițiilor de lucru în vederea înlocuirii conductelor vechi pe străzile Leonardo da Vinci, Constantin Noica și Mareșal Averescu, în cadrul proiectului Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice – etapa II – 20 km rețea de transport” , în urma emiterii Ordinului de începere a lucrărilor începând din data de 7 iunie.

Reluarea manevrelor în vederea furnizării agenților termici (apă caldă de consum sau agent termic primar, după caz) se va face etapizat, începând de luni, 12 iunie, pe măsură ce condițiile de restabilire a livrării acestora sunt îndeplinite.

Pentru informaţii suplimentare privind stadiul lucrărilor, clienţii noştrii pot suna la dispeceratul de urgentă TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

Ing. Dan Crețu, purtător de cuvânt la ”Termoficare” Oradea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *