Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Invitaţie la un atelier tematic


Invitaţie atelier tematic

Fundația People to People Oradea – Școala Creștină Privată din Cartierul Romilor Tinca în parteneriat cu Fundația Terre des hommes – Elveția (Tdh), cu sediul în București, vă invită la atelierul tematic „Creșterea capacității specialiștilor din educație și social pentru o educație continuă, incluzivă și nediscriminatrie”. Atelierul este adresat cadrelor didactice precum și specialiștilor care lucrează în organizații neguvernamentale, în centre de zi pentru copii, școli, servicii educaționale sau în servicii de tipul after school în comunități rurale, sărace și marginalizate.

Obiectivul atelierului tematic este de a promova integrarea în sistemul educațional a copiilor de etnie roma și consolidarea capacității specialiștilor din acest domeniu prin oferirea de instrumente și metode concrete pentru asigurarea unei educații nediscriminatorii de calitate elevilor de etnie roma precum și pentru combaterea imaginii negative a romilor.

 Evenimentul propus constituie un prilej de aniversare a Zilei Dezrobirii Romilor, precum și o ocazie de a dezbate într-un mod interactiv despre incluziunea copiilor romilor și efectele de-a lungul anilor în comunitățile de romi.

Atelierul tematic va avea loc în data de 25 februarie 2020, în intervalul orar 14 – 17, în amfiteatrul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” din Oradea.

Pentru orice întrebări sau detalii vă rugăm să ne contactați cu încredere. Persoană de contact Daniela Tütös, tel. 0742 127636 sau Andreea Pontos – tel: 0726.196.996

Vă așteptăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *