Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Jandarmii, în căutarea viitorilor colegi


Pentru a prezenta cât mai eficient oferta educaţională pentru cele 700 de locuri vacante în Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi (sesiunea ianuarie 2018), Jandarmeria Română a demarat o campanie la nivel național prin deplasarea unei caravane în principalele orașe ale României.

Azi 26 noiembrie caravana Jandarmeriei Române, inscripționată cu mesajul campaniei de recrutare ‘Vino în echipa noastră!’, a ajuns şi în judeţul Bihor.

Aproape 60 de tineri bihoreni și-au exprimat dorința de a deveni jandarmi.

Cu această ocazie specialiștii în domeniul resurselor umane din cadrul I.J.J. Bihor au împărțit pliante și au prezentat celor interesați condițiile de participare la concursurile de admitere în școlile de subofițeri jandarmi.

Cererile de înscriere se pot depune la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor până pe data de 5 decembrie 2017.

Școlarizarea durează un an, perioadă în care elevii vor beneficia de cazare și masă în cadrul instituțiilor de învățământ postliceale ale Jandarmeriei Române, precum și de celelalte facilități ale acestora (baze sportive, săli de internet etc.).

La finalul perioadei de studiu, în urma promovării examenelor de absolvire, viitorii subofițeri vor fi repartizați să își desfășoare activitatea în unitățile Jandarmeriei.

Un aspect important în ceea ce priveşte condiţiile de participare la concursul de admitere din luna ianuarie 2018, este faptul că a fost eliminată limita de înălţime, iar pentru verificarea aptitudinilor fizice se va parcurge un traseu aplicativ care include 11 elemente de dificultate, într-un timp de maxim 2 minute şi 25 de secunde.

Biroul de presă al IJJ Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *