Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Jandarmii, de Bobotează, în Oradea și în județul Bihor


Douăzeci de jandarmi bihoreni asigură ordinea și liniștea publică, cu ocazia sărbătorii Botezului Domnului (Boboteaza) în data de 6 ianuarie 2018, la manifestările religioase şi slujbele de sfințire a apei.

În municipiul Oradea, jandarmii asigură ordinea publică la 5 lăcaşuri de cult: Mănăstirea Sfintei Cruci, Catedrala Ortodoxă din Centrul Civic, Biserica cu Lună, Biserica Sfântul Apostol Andrei, Biserica Sfinții Apostoli Petru şi Pavel.

De asemenea, în judeţ jandarmii asigură ordinea publică, la Mănăstirea Sfinții Apostoli Petru şi Pavel din Stâna de Vale şi la slujba religioasă organizată de către  Protopopiatul Beiuș la Valea Nimăiești.

Duminică, 7 ianuarie 2018, 16 jandarmi vor asigura ordinea și liniștea publică, cu ocazia sărbătorii Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul, la patru lăcașuri de cult, în municipiul Oradea: Mănăstirea Sfintei Cruci, Catedrala Ortodoxă din Centrul Civic, Biserica cu Lună, Biserica Sfântul Apostol Andrei şi la Mănăstirea Sfinții Apostoli Petru şi Pavel din Stâna de Vale.

Jandarmeria Bihor le recomandă cetățenilor care intenționează să ia parte la aceste manifestări religioase să manifeste calm, înțelegere, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor, să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale.

LA MULȚI ANI  bihorenilor care poartă prenumele Sfântului Ioan!

Căpitanul Daniel Bizău, Biroul de presă al IJJ Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *