Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Jandarmii, polițiștii și salvamontiștii cooperează pentru salvarea turiștilor


Duminică 11 iunie 2017, în jurul orei 15, jandarmii bihoreni aflați la misiunea de asigurare a ordinii publice la Târgul de la Vama Sării – Vadu Crișului, au fost solicitați verbal, de către șeful Postului de Poliție din localitatea Vadu Crișului, pentru a acorda ajutor, împreună cu Poliția și Salvamont Bihor, la transportarea unei persoane, căreia i s-a făcut rău pe o potecă de pe versantul drept al Crișului Repede, în apropierea localității Vadu Crișului.

M.O, în vârtă de 62 de ani, din Oradea, se plimba împreună cu soția sa pe o potecă într-o zonă muntoasă și împădurită din apropierea localității Vadu Crișului. La un moment dat i s-a făcut rău, ceea ce a determinat apelarea numărului unic de urgență 112 de către soția acestuia. La fața locului s-au deplasat reprezentanți ai Salvamont Bihor, ai Serviciului de Ambulanță Bihor – Substația de Ambulanță Bratca.

Asistentul din cadrul Substației de Ambulanță Bratca a acordat primul ajutor la fața locului.

Jandarmii și polițiștii, împreună cu reprezentanții Salvamont Bihor, au intervenit pentru a acorda sprijin în transportarea persoanei la ambulanță.

La Vadul Crișului s-a prezentat și o ambulanță din cadrul Substației de Ambulanță Aleșd.

Persoana, care avea o constituție robustă, a fost transportată aproximativ 2 kilometri și jumătate, până în localitatea Vadu Crișului, de unde a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea.

 Compartimentul de presă al ISJ Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *