Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Joc de pregătire al echipei de fotbal CAO 1910, în Liga a IV-a, la Aleșd


Noua echipă de fotbal a municipiului Oradea, CAO 1910, a susținut sâmbătă un nou joc amical. De această dată, elevii antrenorului Florin Fărcaș s-au deplasat la Aleșd, pentru confruntarea cu echipa locală Crișul, din Liga a IV-a. Scorul final al întâlnirii a fost, 2-2, după ce și la pauză s-a consemnat tot egalitate, 1-1.

Golurile orădenilor au fost marcate de Jurca, din penalty și Popa.

De la început, antrenorul Florin Fărcaș i-a trimis în teren pe: Egri – Mangra, Koteles, Panty, Țârtea, Dărăban, Sabău, Raț, Jurca, Haș și E. Popa. Pe parcurs au mai intrat: Mihai, Man, Laszlo, Balogh, Duluș și Junc.

Au lipsit de la CAO, fiind accidentați: Pașca, Câmpian, Mihuț, Pașca și Rusca. Hering a fost învoit.

„Am avut o prestație bună, cu multe faze de poartă. Avem de lucru, avem de pus la punct jocul defensiv și o concentrare mult mai mare la finalizare. Suntem o echipa în formare, sperăm să omogenizăm lotul și să abordam începutul de campionat așa cum ne dorim”, a declarat, după partidă, antrenorul principal al CAO, Florin Fărcaș.

Următorul joc pentru CAO 1910 Oradea este programat miercuri, de la ora 18,30, la Stadionul Iuliu Bodola, în compania formației CSC Sânmartin.

Florin Mihalca 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *