Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Tudor Fometescu și Giordan Watson, convocați la naționala de baschet


Jucătorii formației orădene de baschet CSM CSU, Giordan Watson și Tudor Fometescu au fost convocați la echipa națională pentru următorul meci din precalificările FIBA EuroBasket 2021. Cei doi jucători de la formația campioană figurează într-o listă ce cuprinde alți 13 sportivi.

Tehnicianul Tudor Costescu, cel care va reveni la Arena „Antonio Alexe” la cârma unei alte echipe naționale după cea U20 masculin cu care a câștigat Campionatul European U20 masculin Divizia B din anul 2017, va miza, așadar, pe naturalizatul Watson, dar și pe tânărul Fometescu

În ceea ce-l privește Watson, acesta se află la cea de-a cincea convocare consecutivă după cele trei duble convocări din calificările FIBA Basketball World Cup 2019, respectiv prima fereastră din actuala campanie. În schimb, Fometescu a primit prima convocare la echipa națională de seniori a României. El a mai jucat pentru echipele U18 și U20 al României, iar în 2019 va fi eligibil să mai evolueze o dată pentru naționala de tineret, după cum precizează site-ul oficial al clubului orădean.

Partida dintre România și Kosovo se va disputa pe data de 29 noiembrie, la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *