Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Judokanii Robert Boldiș, David Fodor și Alex George Creț, în stagiu de pregătire


Ca urmare a rezultatelor obținute în acest an, la Finalele Campionatelor Naționale și la turneele internaționale la care au participat, și ca urmare a comportării bune la testarea din luna octombrie de la Pitești, Federația Română de Judo a convocat la Centrul Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor de la Pitești, trei tineri judoka de la LPS-CSS Liberty Oradea.

Este vorba despre Robert Boldiș, la categoria 66 kg, David Fodor, la 73 kg și Alex George Creț, în limitele categoriei 81 kg.

Ei au fost covocați la un prim stagiu de pregătire și control medical, la Centrul Național Olimpic de la Izvorani, urmând ca în perioada următoare să-și continue pregătirile la Pitești și în Poiana Brașov.

De asemenea, Alex George Creț va participa la Cupa Europeană de cadeți de la Gyor (Ungaria), din perioada 17-19 noiembrie și la stagiul internațional de pregătire din aceeași localitate, din 20-22 noiembrie.

Toți cei trei tineri judoka, de doar 15 ani, sunt elevi în clasa a IX-a, la Liceul cu Program Sportiv Bihorul Oradea și sunt pregătiți la club de prof. Emil Morar.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *