Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

La Călărași, Luceafărul Oradea a pierdut ”victorios” cu 2 – 3, în etapa a XXV-a


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea rămân cu un singur punct acumulat în noul an, după ce și sâmbătă au cedat jocul pe care l-au susținut în campionatul Ligii a II-a.

Bihorenii au evoluat de această dată la Călărași, în cadrul etapei a XXV-a a competiției, în compania formației locale Dunărea, în fața căreia au trebuit să se recunoască învinși, cu scorul de 2-3.

Partida a avut două reprize diametral opuse, cu prima jumătate aparținând net gazdelor și cu partea secundă cu goluri pentru orădeni.

Luceferii au început foarte slab jocul, de altfel au fost făcuți groggy în primele 12 minute, când deja erau conduși cu 2-0, iar până în minutul 33 au mai primit un gol, tabela de marcaj a stadionului Dunărea arătând un neverosimil 3-0 pentru gazde, după doar o jumătate de oră. În partea a doua însă, bihorenii au avut o tresărire de orgoliu și au marcat de două ori, prin Arnăutu, din penalty, și Marius Matei, dar nu au putut mai mult, cedând jocul la limită.

Rezultatul final a fost, astfel, 3-2 pentru Dunărea, care o depășește în clasament pe Luceafărul, formație ce rămâne cu 27 de puncte și coboară de pe locul IX pe XI.

În etapa viitoare, sâmbătă, 25 martie, Luceafărul Oradea va sta, dar totuși va câștiga la masa verde, cu 3-0, jocul pe care ar fi trebuit să-l susțină în compania celor de la Unirea Tărlungeni, echipă care s-a retras însă din campionat în această iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *