Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

La Roșia, Festivalul-concurs al viorii cu goarnă ,,Dorel Codoban”, ed. a V-a


Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, în colaborare cu Primăria comunei Roșia organizează în data de 20 august 2017, începând cu ora 14, în localitatea Roșia, Festivalul-concurs al Viorii cu Goarnă ,,Dorel Codoban”, ediţia a V-a.
La concurs pot participa artiști amatori instrumentiști cu vârsta cuprinsă între 15 – 50 ani. Concurenții vor prezenta două piese de joc.
Aprecierile vor ține cont și de autenticitatea repertoriului și a prezenței scenice. Concursul se va desfășura sub formă de spectacol cu public,  întregul festival va fi televizat. Pe lângă premiile în bani oferite de organizatori.

Marele premiu al Festivalului-concurs ,,Dorel Codoban” va fi o vioară cu goarnă, creație a meșterului popular Marius Mihuț din Cihei.
Fișele de înscriere și informațiile referitoare la desfășurarea concursului se pot obține de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, Piața 1 Decembrie nr. 12, sau la telefon/fax 0259.413.922 Email: centrul.cultural.bihor@gmail.com

Felician Mureșan, consultant artistic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *