Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Laureații Campionatului Balcanic de Ciclism s-au impus și la cel național


Reveniți din Grecia, de la Balcaniadă, unde au obținut un aur prin Esztera Bereczki și o medalie de bronz, prin Raul Sînza, cicliștii clubului Car Cover Racing Team Oradea s-au aliniat la startul campionatului național de cross county olimpic, competiție organizată sâmbătă, la Zărnești. Laureații Campionatului Balcanic s-au impus la naționale. Raul Sînza a devenit campion național de juniori, iar Esztera Bereczki s-a impus în cursa junioarelor.

De asemenea o altă componentă a echipei orădene, Lupuj Noemi, s-a clasat pe locul secund devenind vicecampioană națională. Din păcate, unul dintre favoriții la medalii, Dragoș Malița s-a confruntat cu o problemă tehnică și a fost nevoit să abandoneze.

După ce s-a impus la Zărnești, în cadrul naționalelor, Raul Sînza a concurat duminică, la maratonul de la Poiana Brașov unde a obținut o nouă victorie.

Proaspeți campioni naționali, Raul și Eszti vor face deplasarea în Italia unde vor participa, cu echipa României, la Campionatul European. Din echipa masculină alături de Raul Sînza mai fac parte Vlad Dăscălău, Ede Molnár (Dinamo-Bikexpert) și Lucian Logigan (Scott Geiger).

Victor Mihalcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *