Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Laviniu Chiș, campion național de tineret, la semimaraton, la Craiova


Sportivul orădean Laviniu Chiș a devenit campion național la tineret în proba de semimaraton, în urma desfășurării la Craiova, în 29 aprilie, a ediției din acest an a Campionatul Național de semimaraton.

La aceste întreceri, județul Bihor a fost reprezentat de o delegație ce a cuprins atleți ce au concurat atât la categoria de tineret cât și la cea de seniori.

Bihorenii au avut, în cele din urmă, o comportare meritorie, cel mai bun rezultat find obținut de Laviniu Chiș, care s-a situat pe primul loc la tineret.

Legitimat la CSM CSU Oradea și antrenat de Robert Olah, Laviniu a terminat cursa în timpul de o oră, 8 minute și 14 secunde.

De asemenea, la seniori, echipa CSU Oradea a ocupat locul IV. Formația bihoreană i-a avut în componență pe: Laviniu Chiș, Eduard Hercuț și Călin Laza.

În ceea ce privește performanța lui Laviniu Chiș, aceasta este demnă de apreciat, în condițiile în care el a evenit după o accidentare.

Pe această cale, delegația orădeană dorește să aducă mulțumiri celor de la „Feed Food Delivery”, pentru sprijinul acordat în perioada pregătiriilor.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *