Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Locuri de muncă în agricultură, în 2019, pentru Danemarca și Portugalia


Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Bihor, promovează oferta unui angajator din Danemarca de 200 locuri de muncă (100 locuri pentru Danemarca şi 100 de locuri pentru Portugalia), pentru munca sezonieră, cules de mazăre, campania 2019. Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse țări, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Angajatorul danez deține în Portugalia o filială a firmei daneze Greenpeas.

Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători.

Durata contractului pentru Danemarca, din iunie – octombrie 2019 cu program de lucru 30-40 ore, 6 zile/săptămână iar pentru Portugalia din martie – iunie 2019 cu program de lucru 30 – 40 ore, 6 zile/ săptămână.

În Danemarca, cazarea se face în rulote, în camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea. Transportul dus-întors Romania-Danemarca este în sarcina lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană. Opțional, lucrătorii pot să-și aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.

În Portugalia, cazarea se face în case echipate cu toate utilitățile. Taxa de cazare plătită de lucrător/lună este de 100 – 120 euro, incluzând consumul/utilitățile. Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile plătite angajatului. Transportul de la locul cazării la locul de muncă este gratuit, fiind asigurat de angajator.

Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com;

– În Danemarca plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă, în lădițe, caserole cu gramaj specific. Salariul este 0.6 euro brut/kg +12,5% alocație de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze. Mai multe informații despre impozite: http://www.skat.dk.

În Portugalia retribuirea muncii este în funcție de cantitatea culeasă, în lădițe, caserole cu gramaj specific. Salariul minim/lună/persoană pentru 173 de ore de lucru este de 700 euro brut. Dacă se culege mai mult de 1950 kg în 173 de ore, se va plăti, pentru fiecare kg. cules în plus, 0,30 euro/kg, ca bonus. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației portugheze.

Cerințe:

– Vârstă minimă – 18 ani;

– Cunoştinţe de limba engleză – nivel minim, dar nu este obligatoriu;

– Muncă fizică grea, indiferent de climă.

Mod de înscriere:

Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română sau engleză, cu poză inclusă, pe adresa de e-mail: work@greenpeas.dk.

Preselecția CV-urilor aplicanților se va face de angajator, apoi se va proceda la  invitarea la selecție a persoanelor, în timp util, de consilierii EURES.

Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com.

Selecţia va avea loc în prima jumătate a lunii decembrie la Slatina.

Informatii suplimentare se obțin de la consilierul Eures-Simona Burdean, AJOFM Bihor,str.Transilvaniei, nr.14, Oradea sau la telefonul: 0259433346.

Termen limită de trimitere a CV-ului: 10.12.2018.

Csaba Bekesi, Director executiv al AJOFM Bihor   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *