Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Loturile naționale de juniori, la Mondialele de futnet în Cehia


În perioada 17-19 noiembrie, la Nymburk, în Cehia, vor avea loc Campionatele Mondiale de juniori și fete la futnet (tenis cu piciorul).

Lotul juniorilor, convocat de către antrenorul bihorean Vasile Sorean (C.S. Tengo Salonta), are următoarea componență: Nagy Darius, Csosz Krisztian, Denis Purja, Marc Bence, Lăzău Norbi și Bondar Bertalan.

De menționat că sunt acceptați jucători cu vârsta de cel mult 21 de ani.

Lotul feminin al României va fi alcătuit însă din: Alexandra Morar, Alexandra Petricaș, Ștefania Moraru, Georgiana Bălan, Mădălina Istrate și Andreea Neag, antrenor fiind Daniel Săsărman.

La Mondiale se joacă la toate cele trei probe, adică simplu, dublu și triplu. În probele de dublu și triplu se va utiliza un sistem cu două căderi ale mingii pe podea, însă nu consecutive.

Obiectivele echipei masculine vorbesc de calificarea în semifinale la fiecare probă, creșterea calitativă a jocului și obținerea cel puțin a unei medalii. La fete, unde româncele se vor confrunta cu națiuni puternice care organizează deja campionate interne, pretențiile sunt mai mici, însă nu sunt excluse surprize nici pe tablourile competiționale respective.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *