Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea a obținut o nouă victorie la Buftea, în Liga a II-a


După ploile din ultimele 24 de ore, pe un teren greu, plin de apă, formația bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a obținut sâmbătă, la Buftea, cea de-a patra victorie din actuala ediție de campionat a Ligii a II-a.
Elevii antrenorului Erik Lincar au învins la limită echipa ACS Berceni, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Constantin Roșu, în minutul 71.
Fotbaliștii bihoreni au controlat în mare parte partida, au dominat până la marcarea golului, după care gazdele au alergat după egalare, dar apărarea orădeană a rezuistat cu brio, ba mai mult, pe contraatac Luceafărul putea să mai înscrie.
După această victorie, Luceafărul Oradea a acumulat 13 puncte și a părăsit zona „nisipurilor mișcătoare”, urcând până pe poziția a XIII-a a clasamentului.
În alte partide de sâmbătă din etapa a XI-a a Ligii a II-a la fotbal s-au înregistrat rezultatele: Dunărea Călărași – Academica Clinceni 0-0, Unirea Tărlungeni – Olimpia Satu Mare 0-2, CS Balotești – CS Afumați 0-1, Chindia Târgoviște – Șoimii Pâncota 6-0 și Dacia Unirea Brăila – Metalul Reșița 2-1.
În etapa viitoare, Luceafărul va avea un joc dificil pe teren propriu, la sfârșitul săptămânii, cu Chindia Târgoviște, una dintre echipele care se luptă pentru promovare.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *