Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea a pierdut jocul amical din Ungaria


Echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea și-a continuat miercuri seria jocurilor amicale din această vară. Astfel, trupa pregătită de antrenorii Cristian Lupuț și Ioan Pap Deac a făcut deplasarea în Ungaria, acolo unde a întâlnit formația la care activează fostul portar al echipei FC Bihor, Călin Fildan, dar și alți fotbaliști români, Fuzesgyarmati SK.

Deși bihorenii au dominat meciul, echipa din liga a III-a a campionatului ungar, la care sunt legitimați nu mai puțin decât 12 jucători români, s-a impus cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat în repriza a doua, în minutul 70.

Rezultatul este însă unul mincinos, după ocaziile consemnate la cele două porți, bihorenii ratând de câteva ori din poziții foarte bune, prin Ludușan, Gunie și V. Pop.

Antrenorii echipei Luceafărul au început jocul în formula: B. Moga – Torişte, Oros, Tînc, I. Ban – D. Lukacs, Prejmerean – Mitrică, V. Pop, Gunie – Sg. Pop. În minutul 10, Ludușan i-a luat locul lui Sergiu Pop, care s-a accidentat, iar după pauză au fost introduşi și: Jianu – Paraschiv, Fl. Drăgan, Chiorean şi Băican

În următoarea partidă de verificare, Luceafărul evoluează sâmbătă, de la ora 12, la Sânmartin, în compania colegei de ligă a II-a, Ripensia Timişoara.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *