Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea – Chindia Târgoviște, în Liga a II-a de fotbal


După ce au revenit în campionat, fiind preluați de un nou investitor, fotbaliștii de la Luceafărul Oradea dispută sâmbătă, de la ora 11, meciul din etapa a VI-a a Campionatului Ligii a II-a. Bihorenii primesc, la Stadionul Iuliu Bodola, replica echipei dâmbovițene, Chindia Târgoviște.

Antrenorul Cristian Lupuț a condus în această săptămână trei ședințe de pregătire pentru acest meci, miercuri și joi, „luceferii” antrenându-se la Baza Sportivă de la Sânmartin, iar vineri la Stadionul Iuliu Bodola.

Tehnicianul Cristian Lupuț are la dispoziție 18 jucători, în ultimele zile mai apărând câteva noutăți la echipă. Astfel, pe lângă Goia, pentru postul de portar tehnicianul se va baza și pe serviciile lui Gakos, venit de la Ripensia Timișoara. Alți jucători veniți în aceste zile la Luceafărul sunt: V. Rusu, Dragu, Pârvu și Ciobanu.

Pe banca tehnică a formației Luceafărul va sta la jocul cu Chindia și Cristian Dulca.

În prezent, Luceafărul, după ce a pierdut la „masa verde”, cu scorul de 0-3, meciul de la Pitești, cu FC Argeș, la care nu s-a prezentat săptămâna trecută, ocupă locul al XVIII-lea, antepenultimul, cu un singur punct. De partea cealaltă, Chindia a venit la Oradea de pe locul al III-lea, cu 10 puncte acumulate în 5 partide.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *