Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Luceafărul” Oradea evoluează acasă, în Liga a II-a de fotbal


Fotbaliștii de la „Luceafărul” Oradea revin pe teren propriu, după ce au avut o deplasare lungă, cu meciuri în campionat, la Rm. Vâlcea și în Cupa României, la Galați, unde au reușit cea mai mare performanță de până acum, calificarea în optimile de finală.
Elevii antrenorului Erik Lincar evoluează luni, de la ora 14, acasă, cu Foresta Suceava. Meciul este programat la Stadionul Luceafărul Felix din Sânmartin și va conta pentru etapa a XIV-a a Ligii a II-a.
Se anunță un joc foarte dificil pentru echipa bihoreană, care se va confrunta cu una dintre pretendentele la promovare anul acesta și una dintre cele mai în formă echipe ale momentului din Liga a II-a.
De partea cealaltă și „Luceafărul” Oradea, după performanța din cupă are moralul ridicat și va încerca, în fața propriilor suporteri să-și demonstreze calitatea și, animați și de dorința de a mai acumula trei puncte în clasament, vor încerca să obțină victoria. Partida este deschisă oricărui rezultat.
În prezent, „Luceafărul” ocupă locul 12, cu 16 puncte, în timp ce sucevenii, au căzut pe locul 4, după jocurile de sâmbătă, cu 25 de puncte.
Intrarea spectatorilor la stadion este liberă, însă meciul poate fi urmărit și pe micul ecran transmis de televiziunea „Digi Sport”.
Runda a XIV-a din Liga a II-a la fotbal a debutat vineri, când liderul clasamentului, Juventus București a învins cu 5-0 pe ACS Berceni și a continuat sâmbătă cu alte patru jocuri. Surpriza a furnizat-o ASU Poli Timișoara, care a câștigat în minutul 90+3 jocul de la Căărași, cu Dunărea, cu scorul de 3-2.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *