Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea n-a strălucit la București cu ”Metaloglobus„


Deși și-a propus să obțină toate cele trei puncte, formația bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea s-a întors fără niciun punct, sâmbătă, de la București, de la întânirea cu echipa locală Metaloglobus, care s-a impus cu scorul de 1-0, după ce la pauză scorul era egal, 0-0.

Din păcate, elevii antrenorilor Cristian Dulca și Cristian Lupuț nu s-au adaptat prea bine la suprafața de joc, care a fost sintetică, iar acest aspect s-a văzut în prima repriză, când gazdele au avut inițiativa. Până la pauză nu s-a marcat însă, deși Metaloglobus a beneficiat de un penalty, pe care l-a ratat Potecea, în minutul 20, după ce acesta a trimis peste poartă. De altfel, același jucător, Potecea, și-a trecut în cont și alte patru ratări pe durata primei părți.

În reriza a doua, Luceafărul a jucat mai bine, a ajuns mai repede la poartă, dar nu a reușit să marcheze, ba dimpotrivă, cei care au înscris au fost bucureștenii. În minutul 60 s-a marcat unicul gol al partidei. Atunci, Vlad a pătruns în careul Luceafărului, l-a driblat pe portarul Gakos, a şutat pe poartă, Andrei Tânc a scos de pe linie, dar se încurcă mai apoi şi trimite în propria plasă, dar din A. Mutu mingea a ricoşat în plasă.

Deși au încercat să egaleze, jucătorii formației bihorene nu au mai reușit acest lucru, meciul încheindu-s ecu victoria la limită a celor de la Metaloglobus, care au obținut astfel primul succes pe teren propiu din acest sezon.

După acest eșec, Luceafărul ocupă locul 18, antepenultimul, cu 4 puncte.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *