Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea joacă la Brăila, în etapa a XXIII-a a Ligii a II-a de fotbal


Amânată din cauza vremii nefavorabile, etapa a XXIII-a a campionatului Ligii a II-a la fotbal, care trebuia să se desfășoare la începutul lunii martie, se va desfășura în această săptămână. În cadrul ei, echipa bihoreană Luceafărul Oradea va juca în deplasare, la Brăila, în compania formației locale Dacia Unirea. Jocul bihorenilor, la Brăila, este programat miercuri, de la ora 15.

Deși se vor confrunta cu echipa din coada clasamentului, elevii antrenorului Cristian Lupuț sunt conștienți că-i așteaptă un joc dificil, lucru confirmat și de tehnicianul orădean, care a declarat că „nu va fi deloc un joc ușor, ne așteaptă un adversar incomod, dar noi mergem să câștigăm”. De asemenea, un impediment pentru jocul bihorenilor la Brăila poate fi suprafața de joc, știut fiind faptul că terenul de la Brăila este foarte dificil, mai ales când timpul este nefavorabil.

Pentru jocul de miercuri, antrenorul Cristian Lupuț nu va putea conta însă pe cel mai bun jucător al său, Claudiu Codoban, cel care a fost eliminat în minutul 90 al partidei de sâmbătă, cu Metaloglobus.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *