Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea-Metaloglobus București, pe stadionul din Sânmartin


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea vor disputa în acest sfârșit de săptămână jocul din etapa a 26-a a campionatului Ligii a II-a. „Roș-albaștrii” vor primi, astfel, sâmbătă, pe teren propriu, replica echipei bucureștene Metaloglobus.

Meciul este programat cu începere de la ora 11, la Stadionul Luceafărul din Sânmartin, iar, ca de obiciei, și de această dată, intrarea spectatorilor va fi liberă.

Pentru Luceafărul va fi primul joc după plecarea la Șirneasa a antrenorului Cristian Dulca, rolul de principal revenidu-i de acum lui Cristian Lupuț.

Tehnicianul bihorean nu concepe altceva în această dispută, decât victoria, considerând că elevii săi nu au voie să facă pași greșiți.

Se vor afla față în față în această confruntare două echipe vecine în ierarhie, cu o linie de clasament aproape identică, doar golaverajul fiind un pic mai bun al orădenilor (-4 față de -7). Atât Luceafărul, cât și Metaloglobus au câte 7 victorii, 6 remize și 11 înfrângeri. Bihorenii sunt pe locul 13, iar bucureștenii pe 14.

Având în vedere că evoluează pe teren propriu, dar ținând cont și de prestațiile din primele jocuri din această stagiune, „roș-albaștrii” orădeni pornesc cu prima șansă în această partidă.

O victorie în partida de sâmbătă le va putea aduce elevilor antrenorului Cristian Lupuț și un salt în clasament.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *