Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea va străluci la București ?


După ce a obținut, la sfârșitul săptămânii trecute, prima victorie din noua ediție de campionat, formația bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea s-a deplasat la sfârșutul săptămânii la București, acolo unde, sâmbătă, de la ora 11, susține meciul din etapa a VII-a a campionatului Ligii a II-a. „Roș-albaștrii” bihoreni vor întâlni echipa locală Metaloglobus, o formație nou-promovată, care n-a obținut încă victoria pe teren propriu în acest sezon, iar principalele puncte le-a cucerit în deplasare.

În vederea confruntării, echipa orădeană a plecat încă de joi spre capitală, acolo unde vineri a efectuat un antrenament.

Meciul dintre Metaloglobus și Luceafărul se va desfășura pe suprafață sintetică, tocmai de aceea, antrenamentul de vineri, antrenorii Cristian Dulca și Cristian Lupuț au decis să-l desfășoare pe teren sintetic, la Izvorani.

Lotul echipei bihorene a mai fost completat în această săptămână cu un jucător. Este vorba despre tânărul fundaşul Răzvan Trif, în vârstă de 19 ani, achiziționat de la prim-divizionara Gaz Metan Mediaș.

După cum notează liga2.ro, „originar din Jidvei, Trif a fost în lotul Gazului în ultimele patru sezoane, însă a evoluat mai mult la echipa secundă. În campionatul trecut a bifat doar două meciuri (48 de minute) şi a înscris un gol, în timp ce în acest debut de Liga 1 a fost trimis pe teren tot în două jocuri (47 de minute)”.

Pe de altă parte, stafful tehnic orădean a decis să renunţe la fundaşul Flavius Drăgan, care a fost înprumutat la Crişul Chişineu Criş, în județul Arad, acolo unde antrenor este Zsolt Muzsnay.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *