Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

”Luceafărul” orădean s-a stins … pe terenul de joc


După înfrângerea drastică de miercuri seară, finanţatorul Ioan Blidaru a hotărât să retragă formaţia Luceafărul din campionatul Ligii a doua de fotbal.

Decizia a fost comunicată antrenorilor şi jucătorilor de directorul executiv al clubului Luceafărul, Cristian Sabău, după înfrângerea din meciul cu Dacia Unirea Brăila, încheiată cu scorul de 3-4. Acesta le-ar fi spus jucătorilor că sunt liberi să plece la alte echipe, după ce vineri predau echipamentul şi primesc ultimul salariu. „Luceafărul se desfiinţează”, ar fi spus el.

„Din cauza rezultatelor obţinute în cele patru etape, domnul Blidaru a decis să retragă finanţarea echipei”, a precizat Sabău.

Decizia urmează să fie comunicată şi Federaţiei Române de Fotbal.

Potrivit regulamentului, în aceste condiţii, echipa retrogradează în Liga a V-a, unde, abia din anul competițional ar urma să activeze. Rămâne de văzut, dacă acest fapt se va întâmpla, dacă echipa va fi preluată de un alt investitor, sau dacă se va desfiinţa.

După cum se ştie, miercuri după amiază, orădenii de la Luceafărul au fost învinşi pe teren propriu cu scorul de 3-4, de brăilenii de la Dacia Unirea, cu toate că la pauză au condus cu 2-0. Astfel, orădenii au rămas cu un punct, în clasament.

„Este prima dată de când sunt în fotbal, când mi se întâmplă acest lucru. (…) Am primit nişte goluri, pe anumite faze exact ”ca la circ, de cascadorii râsului”, lipsă de marcaj, lipsă de coordonare, lipsă de atitudine, plus acele trei goluri, pe care le-am luat în doar câteva minute, a fost deja prea mult”, a declarat la finalul partidei, Florentin Petre, antrenorul secund al formației ”Luceafărul”.

Text: Florin Mihalca; Foto: EBihoreanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *