Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Fotbaliștii de la Luceafărul joacă în continuare la Sânmartin și Oradea


După ce varianta cu mutarea la Reșița a căzut, echipa de fotbal Luceafărul Oradea se va reuni în vederea demarării pregătirilor pentru noul sezon competițional tot în Bihor. Astfel, pentru joi, de la ora 17,30, este programată prima întrevedere între componenții echipei, la Stadionul Luceafărul din Sânmartin. Încă nu se cunosc noutățile care pot să apară la reunirea lotului, însă cert este că pregătirile încep așa după cum și-a propus antrenorul Cristian Lupuț.

În ceea ce privește mutarea echipei la Reșița, site-ul de specialitate, www.liga2.ro, notează că doar „patru zile a ţinut starea de euforie a reşiţenilor după anunţul că Luceafărul Oradea se va muta în oraşul lor, îşi va schimba numele în CSM Reşiţa, iar în noul sezon va evolua în Liga 2”. Astfel, după ce săptămâna trecută, joi, consilierii locali se întâlneau în regim de urgenţă pentru a aproba proiectul de asociere cu clubul condus de Nicolae Sarcină, între timp, după cum mai notează sursa citată, „omul de afaceri gorjean s-a sucit şi a schimbat pretenţiile”. Se pare că finanţatorul clubului bihorean ar fi solicitat ulterior celor de la Reşiţa suma de 300.000 de euro în schimbul mutării echipei din Oradea, dar cum oficialii bănăţeni nu au fost de acord, au rupt înţelegerea iniţială.

„Una am stabilit, altfel se pune problema acum. Din punctul nostru de vedere, discuţiile s-au încheiat. Dacă semnăm actele aşa cum am hotărât împreună şi cum am votat în Consiliul Local, mergem mai departe, dacă nu, rămânem cu varianta a doua pe care o aveam pregătită cu preşedintele Viorel Lolea. Rămânem în Liga a 3-a şi nu ne mai asociem cu nimeni. Ne-am dorit un partener serios, dacă nu a fost să fie, ne vedem de proiectul nostru iniţial”, a spus, pentru Express de Banat, consilierul local Hadrian Popescu.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *