Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

”Luceferii” orădeni victorioși acasă cu Pandurii Tg. Jiu


După ce au prins gustul victoriei, fotbaliștii de la Luceafărul Oradea nu se mai satură și merg din succes în succes. Așa se face că miercuri, în cadrul etapei intermediare din această săptămână din Liga a II-a, bihorenii au obținut cea de-a treia victorie consecutivă.

„Roș-albaștrii” au primit, la Sânmartin, replica gorjenilor de la Pandurii Tg. Jiu, pe care i-au învins cu scorul de 3-1, după un nou joc bun al lor și după ce la pauză conduceau cu 2-1.

Golurile orădenilor au fost înscrise de Bruno Rocha, Antohi și Vlad Rusu, în timp ce pentru oaspeți a marcat Dodoi.

Partida, foarte atractivă, în special în prima repriză, a consemnat și două penalty-uri ratate, câte unul de ambele părți, Cipi Rus de la gorjeni și Claudiu Codoban de la orădeni.

„Sunt fericit pentru această victorie, dar nu a fost ușor. Am muncit pentru această victorie, am întâlnit o echipă tehnică și extrem de pragmatică. Știam că pleacă foarte bine pe contraatac, pentru că au jucători foarte tehnici și rapizi pe benzi și chiar în zona centrală. Ceea ce m-a bucurat foarte mult, că am avut reacție de fiecare dată, și când am primit gol și când am pierdut mingea și când trebuia să atacăm, deci, eu sunt mulțumit de evoluția lor. Sigur că mă bucură scorul. E bine că am câștigat și sunt importante cele trei puncte”, a declarat, după meci, antrenorul principal al orădenilor, Cristian Dulca.

În urma acestui rezultat, Luceafărul a mai urcat o poziție în clasament, aflându-se acum pe locul 17, la egalitate de puncte cu Pandurii.

În etapa viitoare, Luceafărul Oradea va juca la Timișoara, cu ASU Poli, duminică, 12 noiembrie, de la ora 14.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *