Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luni, ultima zi de înscrieri la Jurnalism și Științe Politice, la Universitatea Oradea


Locuri bugetate la Jurnalism și Științe Politice, la Universitatea Oradea

Până luni, 27 iulie 2020, tinerii absolvenți, și nu numai, se mai pot înscrie la Jurnalism și la Științe Politice, acolo unde admiterea se face online, pe bază de dosar.

La programul de licență, criteriul de ierarhizare este media de la bacalaureat, iar înscrierea se poate realiza și online, din orice colț a țării sau de peste hotare. Pentru acest an, la Specializarea Jurnalism au fost puse la dispoziție 14 locuri bugetate, iar la Științe Politice – 17 locuri bugetate.

Pentru programul de masterat „Politici publice europene” sunt disponibile 13 locuri bugetate. În acest caz, admitere se face pe bază de dosar: 80% media de licență, 20% întocmirea unui plan de cercetare de maximum 3 pagini. Și în acest caz, înscrierea se poate realiza și online.

Înscrierile se fac la sediul Facultăţi de Istorie, Relaţii Internaţionale Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, sala V04, între orele 9.00-16.00, iar sâmbătă între orele 9.00-12.00, și on-line pe admitere.uoradea.ro, dar şi pe adresele de e-mail: irispsc@uoradea.ro şi admitereirispsc@gmail.com.

Prima fază a confirmărilor va avea loc în zilele de 28 și 29 iulie 2020, iar a doua fază în 30 și 31 iulie 2020 (ora 14.00). Rezultatele vor fi afizate pe 31 iulie 2020, după ora 16.00.

Informați suplimentare pot fi obținute la adresa https://irispsc.uoradea.ro/ro/admitere/licenta.

 

Cristina PUȘCAȘ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *