Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Mai sunt 4 zile în care poți înscrie un proiect la Swimathon Oradea și Fondul pentru un viitor mai bun în comunități


 

Știți picătura aceea care la contact cu suprafața unei ape produce unde concentrice care ajung departe? Cam așa se întâmplă și cu proiectele finanțate prin Fundația Comunitară Oradea, efectul este cu bătaie lungă.

 

Dacă încă nu te-ai înscris la unul dintre cele două apeluri de proiecte deschise în această perioadă, îți reamintim că mai ai la dispoziție doar 4 zile pentru a te gândi la cea mai tare idee de proiect și a face primul pas spre a primi finanțare.

 

 

 

În 22 august de la ora 10:00, la lacul Kings Land, Ineu, așteptăm la start 40 de înotători experimentați în înotul în ape deschise pentru o ediție specială a Swimathon Oradea 8 care ne aduce împreună chiar și în cele mai dificile vremuri. Pe înotătorii amatori sau care nu se vor afla printre cei 40 care vor înota în ape deschise la Ineu, îi așteptăm cu la fel de mult drag să înoate oriunde în lume sau în orice ape – din 3 august până în 22 august.

 

>>>Înscrie-ți proiectul la Swimathon Oradea<<<

 

 

 

Prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunități @Oradea punem la bătaie 15.000 euro pentru cel puțin 5 idei de proiecte care vor ajuta la activarea și revitalizarea comunității orădene prin activități educaționale non-formale, inclusiv prin cultura și/sau acțiuni de mediu.

 

>>>Citește ghidul aplicantului<<<

 

Îndrăznește să crezi în ideile tale și transmite-ne proiectul tău până pe 31 iulie 2020, ora 23:59.

 

Vrei să înțelegi mai bine cum trebuie să completezi formularul de aplicare sau ai nevoie de sfaturi în ceea ce privește ideea ta de proiect? Trimite-ne un e-mail la managerproiecte@fundatiacomunitaraoradea.ro sau sună la 0743 899 901 și hai să discutăm mai pe larg.

 

 

 

 

 

 

INFORMAȚII

Informațiile pentru publicul larg sunt disponibile

pe site-ul și pe pagina de facebook a Fundației Comunitare Oradea.

 

www.fundatiacomunitaraoradea.ro | contact

Ati primit acest e-mail deoarece adresa dumneavoastra de e-mail a fost inscrisa la newsletter-ul nostru. In conformitate cu legea 365/2002, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: contine datele necesare de identificare ale expeditorului; contine instructiunile de dezabonare; acceptarea de primire a mesajelor nu va implica financiar; adresa dumneavoastra de e-mail a fost fie comunicata in mod direct, fie gasita pe un site public, fie in corespondentele, comunicarile sau inscrierile pe care le-am primit, fie in continutul altor resurse cu caracter public si a fost adaugata bazei noastre de date; acest mesaj va este adresat cu scopul de a va informa. Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dumneavoastra, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa apasati linkul de dezabonare – „unsubscribe”. Adresa dumneavoastra. va fi automat scoasa din baza noastra de date. In caz contrar consideram acceptul dumneavoastra expres pentru a putea receptiona comunicari din partea Fundației Comunitare Oradea.Unsubscribe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *