Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

”Brânca ursului”, afrodisiac pentru hipertensivi, mai eficient decât Viagra


O plantă care se găseşte din plin în pădurile din România are efect afrodisiac, dar este recomandat şi pentru bolnavii cu insuficienţă renală sau hipertensiune arterială. Brânca ursului este recomandatã şi persoanelor cu hipertensiune arterialã, deoarece este un hipotensor excelent.

Brânca ursului este o plantă răspândită în pădurile din Europa şi se găseşte din plin în România. Unii chiar numesc această plantă „ginseng-ul românesc”. Frunzele sale se aseamănă cu laba ursului. Încă din antichitate se cunoştea faptul că toţi cei care consumau brânca ursului erau feriţi de boli ale organelor genitale.

În scop terapeutic de la plantă se folosesc rădăcinile, seminţele, florile, mugurii şi frunzele.

Brânca ursului conţine urocumarine, poline, colină, fitosteroli, acizi organici, bioflavonoide, taninuri şi uleiuri volatile.

Are acţiune afrodisiaca, dar şi vasodilatatoare (îmbunătăţeşte fluxul de sânge genital), scade tensiunea arterială, vasodilatator periferic puternic, acţiune sedativă, antihisterică (în special seminţele), calmantă a sistemului nervos, stimulatoare a activităţii locale nespecifice (la nivel renal şi genital), antiblenoragic (seminţele), antispastic uterin şi digestiv, carminativ mediu.

Spre deosebire de alte medicamente afrodiziace, brânca ursului este recomandatã şi persoanelor cu hipertensiune arterialã, deoarece este un hipotensor excelent.

Preparatele de brânca ursului sunt indicate în caz de sterilitate, atât feminină cât şi masculină, insuficienţă ovariană cu amenoree secundară, frigiditate, impotenţă, boli neuropsihice, anxietate, stări de nelinişte, hipertensiune arterială, menopauză instalată prematur, boli venerice (Gonoree, Sifilis, Chlamidya), îmbătrânire precoce, boli digestive (ale ficatului, stomacului, vezicii biliare), tulburări de digestie, traumatisme, răni, plăgi, dureri nevralgice (aplicaţii locale).

Brânca ursului se găseste si sub forma de comprimate.

COMPRIMATELE DE BRÂNCA URSULUI SUNT RECOMANDATE CA ADJUVANT ÎN:

– sterilitate masculinã şi feminină 6 comprimate pe zi, în cure de minim 3 luni
– impotenţă hormonală şi vasculară 3-6comprimate pe zi
– anexitã, metroanexitã 3-6 comprimate pe zi, în cure de 21 de zile cu 10 zile pauză
– amenoree, sterilitate femininã 6 comprimate pe zi, în cure de 3-6 luni
– frigiditate 2 comprimate în doză unică, luate cu 15 minute înaintea actului amoros
– menopauzã prematurã 3-6 comprimate pe zi, în cure de 21 de zile cu 7 zile de pauză. Acelaşi tratament este indicat în îmbãtrânire prematurã, în stãrile de obosealã şi epuizare ca urmare a efortului fizic şi intelectual exagerat
– digestie dificilã, balonãri frecvente însoţite de colici, insuficienţã renalã – 3-6 comprimate pe zi
– hipertensiune, circulaţie periferică deficitară (mâini şi picioare reci) – 3-6 comprimate pe zi

OBSERVAŢII: tratamentul cu brânca ursului se menţine minim 1 lunã, iar pentru afecţiunile cronice minim 3 luni.

sursa: Ziua de Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *