Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Marele picnic (The Big Picnic 2018) îi scoate pe orădeni în parc


The Big Picnic 2018 – festivalul care-i scoate pe orădeni în parc cu muzică, teatru, film și activități în aer liber.

Oradea pregătește cel mai așteptat picnic al anului, în Parcul 1 Decembrie. Între 31 august-2 septembrie are loc Marele picnic 2018 (The Big Picnic 2018), festival deja îndrăgit de orădeni, ce așteaptă publicul larg cu cele mai diverse activități în aer liber, de la concerte la proiecții de filme, spectacole de teatru și ateliere pentru toate vârstele.

Atracția principală a festivalului sunt, fără doar și poate, artiștii care vor urca pe scenă. Nume sonore din peisajul electronic românesc și internațional, cu proiecte muzicale îndrăznețe, cu stiluri diferite, de la indie-pop la rock alternativ cu influențe folclorice sau alternative-indie, vor transforma Parcul 1 Decembrie din Oradea, între 31 august – 2 septembrie, într-o arenă a muzicii pentru trup și suflet.

Firma, Moonlight Breakfast, We Singing Colors, Next Ex, Are You Anywhere, Lucia, Domino sunt doar cîteva dintre numele confirmate la The Big Picnic 2018.

Line-up-ul va fi completat de Positive John, Sabin&Melaz, Blue Velvet, The Case și Țapinarii.

Concertele animează atmosfera în fiecare zi, începând cu ora 16.

The Big Picnic a ajuns în acest an la a doua ediție, iar evenimentul s-a năcut din dorința de a a reinventa și resemnifica spațiile publice din Oradea. Primul dintre acestea este Parcul 1 Decembrie, un fost loc de întâlnire pentru orădeni, îndrăgit mai ales de nostalgici.

Între 31 august și 2 septembrie, timp de trei zile și trei nopți – mai ceva ca-n poveste – parcul va fi însuflețit de concerte, filme pentru fete și băieți, ateliere pentru bunici și nepoți. Activitățile vor fi pentru toate vârstele, iar anul acesta hashtag-ul oficial al festivalului este #toțisuntemcopii.

“La Prima ediție The Big Picnic nu am fost ocoliți de ploi, cu toate acestea, oamenii ne-au primit cu brațele deschise și au umplut parcul de entuziasm și voie bună. Căldura cu care am fost primiți ne-a convins să  ne întoarcem și în acest an cu un Picnic si mai bogat. Parcul 1 Decembrie va primi din nou viață la sfârșit de august și va deveni, pentru un weekend, mai vesel și mai animat, cu toții fiind invitați să participe #împreună la activitățile organizate. Nu de alta, dar anul acesta #toțisuntemcopii”, spune Thomas Maxim , directorul festivalului.

Organizatorii au împărțit evenimentul în trei momente distincte, fiecare cu activități specifice.

Diminețile – Picnic Mornings – vin cu ateliere de nutriție și clase de yoga, după-amiezele – Creative Afternoons – aduc teatru pentru copii și pinhole camera, iar seara – Cozy Evenings – vor avea loc, printre altele, concerte și proiecții de filme.

Nu vor fi neglijați nici gurmanzii, care-și vor putea satisface toate poftele de la truck-urile care vor ajunge cu multe bunătăți la The Big Picnic 2018.

Accesul la festival este gratuit pentru toate activitățile și concertele, iar participanții sunt încurajați să vină cu familia și prietenii, hamacele și bicicletele, cățeii și bunicii. The Big Picnic este un festival pentru toți orădenii și pentru toate vârstele.

Pentru noutățile despre festival, vizitați pagina oficială a evenimentului – https://www.facebook.com/thebigpicnic.ro/ și nu uitați să utilizați pe Instagram hashtag-ul The Big Picnic 2018, #toțisuntemcopii.

Ioana Oros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *