Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

”Match frame conference”, eveniment al fotografilor și videoproducătorilor


Conferința „Match Frame” 2018 este un proiect dedicat videoproducătorilor și fotografilor profesioniști, care reunește 100 de participanți din România și din alte țări europene, oferindu-le ocazia de învăța și a lucra scenarii și filme, împreună cu profesioniști internaționali consacrați.

Aflat la prima ediție, demersul aparține celor două firme locale Amazing Visuals și Naked Pixels care, în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune și Fundaţia pentru Protejarea Monumentelor Istorice din Judeţul Bihor, au decis să organizeze în Oradea un eveniment premium de nișă.

Această inițiativă nouă pentru România a pornit de la ideea de a transforma pasiunea în practică. Înțelegând că atât viziunea cât și cunoștințele practice sunt elemente cheie ale unui proiect de succes, organizatorii au decis să ofere cel mai potrivit cadru pentru dezvoltarea în paralel a aptitudinilor creative și tehnice. Conceput sub forma unui eveniment intensiv de trei zile care va include prezentări, ateliere de lucru și masterclass-uri, Conferința Match Frame se adresează videografilor și fotografilor interesați să atingă următorul nivel în piața plină de provocări a producției de filme și noilor tipuri de media.

Evenimentul are loc în perioada 8-9 martie în Oradea astfel: prezentările dedicate audienței generale vor avea loc în cadrul oferit de Sinagoga Neologă Zion iar sesiunile de masterclass și atelierele de lucru vor fi găzduite de Cetatea Oradea. Vor împărtăși din experiența lor unii dintre cei mai importanți fotografi și videografi din lume: Philip Bloom, Studinger András, Stuart McBratney, Nick Driftwood, Dominik Deras, Alexandru Ciocan, iar printre invitați se numără Alin Popescu, Eduard Schneider, Laviniu Lazăr, Ovi D. Pop, Ștefan Mirea și Vasea Onel-Marcu.

Sponsorii și partenerii care s-au alaturat acestui demers cu prezentări de produse și tehnici foto-video de ultimă generație sunt: Panasonic, West Buy, Sony, Canon, F64, Zeiss, Olympus, O-video, Fotoplus, Fanyx Media, Dronshop. Echipamentele expuse spre testare de aceștia sunt disponibile inclusiv publicului larg orădean pe durata zilei de 8 martie între orele 10 – 17, în incinta Sinagogii Neologe Zion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *