Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Medalii de aur, argint şi bronz pompierilor militari bihoreni, la Pitești


Pompierii militari bihoreni au reuşit să ocupe primele locuri la diferite probe sportive în cadrul Campionatului de atletism şi cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România” – etapa finală a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

La startul competiței, care s-a desfăşurat în municipiul  Pitești, în perioada    09 – 11 mai, au participat  sportivi din cadrul unităţilor de pompieri militari din întreaga ţară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor fiind reprezentat de trei subofiţeri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Oradea: plutonier adjutant Nagy Robert, plutonier major Bogdan Lipai şi plutonier Adrian Mălăieş.

La finalul concursului, pompierii militari bihoreni au reuşit să obțină două medalii de aur, una de argint și două medalii de bronz la mai multe probe sportive.

Astfel, la Atletism, proba “Săritura în lungime”, la categoria de vârstă între       35 – 45 ani , Locul I a fost ocupat de plutonier major Bogdan Lipai, care a obţinut medalia de aur și la proba “Alergare 100 metri”.

Tot la “Săritura în lungime”, la categoria – 35 ani, Locul III i – a revenit plutonierului Adrian Mălăieş , acesta obținând de asemenea, medalia de argint la proba “1500 metri”, iar la Cros 4000 metri, la categoria de vârstă între  35 – 45 ani plutonier adjutant Nagy Robert a ocupat cea de-a treia treaptă a  podiumului.

Căpitanul Camelia Roșca, ISU Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *