Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Mihai Gavrilă și Muhamed Pašalić rămân la echipa de baschet CSM Oradea


Lotul echipei orădene de baschet masculin CSM CSU pentru noul sezon competițional s-a mai întregit vineri cu încă doi jucători. De fapt, sunt doi baschetbaliști care au evoluat și în sezonul anterior la formația bihoreană și care au decis să continue sub comanda antrenorului Cristian Achim.

Astfel, Muhamed Pašalić a semnat un nou angajament cu CSM CSU Oradea, sportivul în vârstă de 31 ani urmând a evolua pentru bihoreani pentru al treilea sezon consecutiv.

„Născut pe 27 august 1987, originar din Sarajevo, “Muha” este un jucător de pozițiile 1-2. El măsoară 1.93 metri și cântărește 84 kilograme. Ex-iugoslavul va reveni după o accidentare suferită la osul scafoid al mâinii de aruncare, în cursul lunii aprilie. Aceasta l-a ținut departe de teren pentru play-off, după ce a fost o piesă extrem de importantă în angrenajul echipei de-a lungul sezonului 2017/18, unul în care nucleul de bază s-a schimbat de mai multe ori”, precizează clubul orădean pe sie-ul oficial.

Cel de-al doilea jucător care a semnat și și-a prelungit, vineri, contractul cu echipa campioană este Mihai Gavrilă, jucător în vârstă de 28 ani, înalt de 2,02 metri și care poate evolua la pozițiile 4-5.

Gavrilă „reprezintă o opțiune pentru staff-ul tehnic, fiind deosebit de util în antrenament”, și-a justificat, pe site-ul oficial, prelungirea acestui angajament, conducerea clubului bihorean.

În sezonul anterior, Mihai Gavrilă a evoluat în 15 meciuri pentru CSM CSU Oradea, având medii de 2.3 puncte și 0.7 recuperări.

Cu aceste două noi contracte, campioana României la baschet masculin are asigurați în lotul pentru sezon 2018-2019 opt jucători și anume: Giordan Watson, Vaidas Kariniauskas, Kris Richard, Muhamed Pasalic, Bobe Nicolescu, Arturas Valeika, Sean Denison și Mihai Gavrilă.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *