Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Se amenajează zona de picnic a Parcului Silvaş


Direcţia Tehnică a Primăriei Oradea amenajează zona de picnic în Parcul Silvaş unde se montează 24 de mese de beton care vor fi folosite ca mese de picnic şi 100 de butuci  de lemn, care vor servi drept scaune. Fiecare masă va fi prevăzută cu patru butuci, doi pe o parte, doi pe alta, decojiţi şi lăcuiţi cu lac protector, se amenajează aleile, se montează stâlpii de iluminat, o incintă pentru depozitarea deşeurilor pentru fracţia umedă, cât şi pentru fracţia uscată, urmând ca să se monteze şi coşurile de gunoi.

Cu sprijinul oferit de Penitenciarul Oradea, zona este curăţată de pietre şi se salubrizează chiar şi insula din mijlocul râului Crişul Repede.

Primăria Oradea preconizează ca lucrările de amenajare a zonei de picnic din Parcul Silvaş să fie terminată în aproximativ două săptămâni. Orădenii se pot bucura de o nouă zonă verde, în care să-şi petreacă timpul liber, bucurându-se de soare şi natură, stând la plajă, citind, jucând volei, badminton sau diverse jocuri de masă.

A fost amenajată o pasarelă din beton şi fier, care va asigura accesul dinspre zona de picnic spre insula din mijlocul Crişului Repede, accesul fiind permis zilnic  între orele 8 – 23.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *